Ako ukradnúť dračí meč přehled

Ako ukradnúť dračí meč
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247693/bmid_ako-ukradnut-draci-mec-247693.jpg 5 41 41

Súostrovie Vikingov čakajú zlé časy – schyľuje sa k vzbure drakov, ktoré sa chcú oslobodiť spod nadvlády ľudí a celú ľudskú rasu vyhladiť. Podarí sa Štikútovi zabrániť im v tom? Vikingov čaká aj voľba nového kráľa Západodivočiny. Môže sa ním stať iba ten, kto nájde stratenú kráľovskú korunu. Nikto však nevie, kde je. Štikút a jeho priatelia Rybonoh a Kamikadze sa ju vydajú hľadať, čakajú ich mnohé nebezpečenstvá a nástrahy. A keby ju aj našli, stále nie je isté, kto sa stane kráľom. Vzbura môže prepuknúť každú chvíľu...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)

How to Steal a Dragon's Sword, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako ukradnúť dračí meč. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
15.03.2024 4 z 5

Začátek rozvláčný ale pak se to rozjelo

StateOliver
07.01.2024 5 z 5

Na knížce je super to, že tam začíná dračí povstání, a je to ještě napínavější než ostatní díly. Taky se mi na příběhu líbí další nové postavy jako je starý oceanodrakus Odinakel. V tomto díle se znovu objeví Alvin Proradný, ale nenudí mě to, protože autorce ještě nedošly nápady.

Medasek
14.09.2022 4 z 5

Kniha se pořád strašně dobře čte, ale přiznám se, že už se mi nelíbí směr jakým se příběh ubírá.

Kniha Ako ukradnúť dračí meč v seznamech