Slabikář pro babičky i pro dědečky přehled

Slabikář pro babičky i pro dědečky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516297/bmid_slabikar-pro-babicky-i-pro-dedecky-645de8bb67c49.jpg 5 2 2

Ne nadarmo se říká, že chce-li člověk vychovat dítě, potřebuje začít jeho babičkou. Babičky, stejně jako pohádkové sudičky, mají na dítě mimořádný vliv a to ať si to uvědomují nebo neuvědomují. A protože babičky vyrůstaly v úplně jiné době s jinými požadavky na člověka než nyní vyrůstají jejich vnoučata, potřebují svůj výchovný repertoár tak trochu omladit,, „zmodernizovat“. Knížka je nejenom pro prarodiče, ale samozřejmě také pro rodiče laskavým průvodcem úskalími dětského věku. 2. vydání... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slabikář pro babičky i pro dědečky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

ZuzanaK.
24.11.2022

Knihu vybral syn pro babičku. Ze zvědavosti jsem do ní nahlédla a byla lepší, než jsem očekávala. Textově i co do obrazového doprovodu velmi povedené.
Ale proč, propána, je text v dlouhých řádcích a ještě použit malý font? Ač je to jedna z mála výtek, je to výtka významná.
Každopádně nejen pro babičky i dědečky doporučuji.

HaltěvS
11.11.2021 5 z 5

Koupila jsem tuto knihu oběma novopečným babičkám a jsem za to velmi ráda. Kniha krásně ilustrovaná, napsaná příjemným jazykem a člověk se do ní začte ani neví jak. Prostě milé čtení, plné vhledů, někdy s nabídkou vyzkoušet a třeba se vrátit do svého dětství. Ispirující i vysvětlující, jak to vlastně spolu mají babičky, ale také dědečkové se svými vnoučátky. Je tématicky dělená a obsah postupuje s vývojem dítěte.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slabikář pro babičky i pro dědečky v seznamech

v Přečtených4x