Sladké bohatstvo přehled
Jayne Ann Krentz
Temperamentná Jessie sa vzbúri proti želaniu svojho otca, ktorý by uvítal, keby sa vydala za dravého manažéra jeho firmy. Bojí sa, že jej nápadníkovi ide skôr o dedičstvo, ako o ňu samu. Príťažlivý Sam však robí všetko pre to, aby ju prevedčil o opaku...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sladké bohatstvo. Přihlašte se a napište ho.
Celkem pěkný a zajímavý příběh, ale celou dobu mi připadalo, že jsem něco podobného už četla, kniha se jmenovala Iluze jistoty, taky od této autorky.
Jessie byla takové zbrklé telátko, tentokrát to myslím v dobrém. Do takových situací se dokázala dostat jen ona, a Hatch byl poněkud tvrdým oříškem. Až do konce jsem se zamýšlela nad jeho chováním.
Nenudila jsem se, ale je to opravdu jen průměrné dílo.
Příjemné a čtivé s mírně napínavou zápletkou ohledně jistého kultu/nadace Ranní rozbřesk. Jessie se mi líbila, ať už v roli rodinného mediátora nebo věčně propouštěného zaměstnance. U Hatche jsem měla také problém, co myslí vážně, a co jako žert. Nejvíc se mi líbil samotný závěr, ale přesto všechno se jedná o autorčin průměrný počin v porovnání s jejími ostatními díly.
Kniha Sladké bohatstvo v seznamech
2004 | Galantní pomsta |
2008 | Zkrocený netvor |
2007 | Nebezpečná láska |
2011 | Až na dno |
2004 | Placená společnice |
Moc ráda čtu tuhle autorku /pod jakýmkoliv pseudonymem/. Je to uklidňující pohodové čtení. Vždycky se k ní ráda vracím. Mimochodem fráze:
- Kdes byla celý můj život?
- Čekala jsem na tebe.
je nejvíc romanťárna na světě.