Sladké podlehnutí přehled

Sladké podlehnutí
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46030/bmid_sladke-podlehnuti-vOw-46030.jpg 3 88 88

Melissu požádá její dobrý přítel Shane, aby ho doprovázela na obchodní cetsě do luxusního letoviska. Sladké podlehnutí ale není běžné letovisko, je to místo, které navštěvují swingeři. Melissa se zde postupně seznamuje s jeho hosty, poznává taje tohoto místa a také své druhé já. Není však připravena na bouři, kterou v ní její hříšné fantazie vyvolají. Ocitá se totiž mezi dvěma muži - svým dobrým přítelem a neznámým cizincem, jehož srdce ale patří jiné...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy

Swing, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sladké podlehnutí. Přihlašte se a napište ho.

Jita160
25.09.2022 4 z 5

Za mě originální příběh o swingerech a jejich styl života.
Nečekejte velkou romanťárnu spíš úchylnou ujeťárnu.
Příběh se převážně odehrává na letovisku kde si páry užívají zvrhleho sexu s kýmkoliv chtějí. Vyznávají swinger styl k utužování jejich sexuálního života.
Ale plusové body dávám i za příběh chtíč vášeň a dokonce i lásku.
Doporučuji nečíšt na veřejných místech.
Tato kniha se hodí pouze do postele :⁠,⁠-⁠)

Angelika92
22.02.2022 5 z 5

Opravdu velmi zajímavá četba. Za mě super četba, hltala jsem každé slovo. Řekla bych, že člověk musí mít trošku žaludek na tuto knihu.

janina66
21.02.2022 3 z 5

Souhlasím s komentářem od "jani.ruzicko", že to bylo úplně ulítlý. Zpočátku dost odvážné scény, ale ke konci toho bylo už moc. Kniha se nedá číst najednou, tak po dvou až třech kapitolách.

Kniha Sladké podlehnutí v seznamech

v Mé knihovně77x