Slávna päťka vo víre dobrodružstiev přehled

Slávna päťka vo víre dobrodružstiev
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420420/bmid_slavna-patka-vo-vire-dobrodruzstiev-rot-420420.jpg 5 214 214

Slávna päťka prežíva ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo Julian, Dick a Anne sa naozaj obávajú - George a jej oddaný Timmy zmizli! Nielen to, niekto sa vlámal do Kirrinovskej chalupy. Existuje nejaké spojenie? Slávna päťka si to myslí, ale bude naozaj ťažké vyriešiť túto záhadu, keď sú len traja.

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Five Fall Into Adventure , 1950


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slávna päťka vo víre dobrodružstiev. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

marketa3815
17.08.2022 3 z 5

V tomto díle je neuvěřitelně iritující, že George začali říkat Jirka. Jinak jsou příběhy správné pětky všechny na jedno brdo, nicméně čtivé. Naše dítě je čte v našem městečku zřejmě jediné, knihovna je přesunula už dávno do skladu. Tento formát s malými písmeny bez ilustrací většině současných dětí nevyhovuje.

pepa4081
15.06.2021 5 z 5

Můj komentář ke všem dílům Správné pětky bude stejný. Za mého mládí tyto knihy nebyly přeloženy, takže si teď „doplňuji vzdělání“. I když je scénář vždy velice podobný a mění se jen prostředí, každý díl mne hodně baví. Je to skvělá relaxace. Dětem i dospělým s dobrodružnou dušičkou mohu vřele doporučit.
Nanejvýš uspokojivé.


katy87
02.06.2021 4 z 5

Čtu jako dospělák, v dětství jsem milovala. Teď vždycky nemůžu uvěřit vlastním očím, že nikdo v knížce neprožívá to, že: jsou děti pryč přes noc s nikdo neví kde jsou; George s Timem někdo unesl a nikdo nic nenahlásil a všichni jdou vesele na vlastní pěst pátrat; Timovi vyhrožují zastřelením a nikdo z dětí není zas až tak extra vyděšený; děti jen tak strávily noc na louce a v pohodě spaly asi pod širákem na tvrdé zemi; neustálý přísun potravin za jakýchkoliv okolností - no, je to přece jenom pohádka a ty se v dětství skvostně čtou ;-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slávna päťka vo víre dobrodružstiev v seznamech

v Přečtených449x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených7x
v Knihotéce80x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x