Oznamuje se vražda přehled

Oznamuje se vražda
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349230/bmid_marplova-oznamuje-se-vrazda-Jtf-349230.jpg 5 598 598

Slečna Marplová série

Detektivní příběhy slečny Marplové, bystré pozorovatelky a zkušené znalkyně lidských povah, vycházejí v nové edici. Poklidný a jednotvárný život obyvatel starosvětského městečka Chipping Cleghorn rozvíří inzerát otištěný v místních novinách – je v něm oznámen zločin, a to dokonce hrdelní. Na určené místo – do vily Little Paddocks – se okamžitě začnou sjíždět zvědaví hosté. V ohlášenou dobu světla v domě náhle zhasnou, tmu protne světlo baterky, výkřik „Ruce vzhůru!“ a dva výstřely. Paní domu je zraněna – a na podlaze leží neznámý mrtvý muž…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Knižní klub

A Murder Is Announced, 1950

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oznamuje se vražda. Přihlašte se a napište ho.

pepa4081
včera 4 z 5

Dost dlouho se mi motaly postavy, ale jinak další skvělá Agatha a její slečna Marplová.
Velmi uspokojivé.

Vesmich
14.10.2024 5 z 5

Jistěže je to nemorální, mordovat lidi kvůli penězům, jenomže když on to byl takový balík!

Jara.v
18.06.2024 5 z 5

Jedinečná Agatha Christie. Jako vždy úžasná zápletka a na vraha jsem nepřišla. Tohle na jejích příbězích miluji. Slečna Marplová je sympatická dáma, i když někdy leze na nervy stejně jako Poirot. Krásně vypsaná atmosféra Anglie a chování lidí.

Kniha Oznamuje se vražda v seznamech