Slečna Nebezpečná přehled
Suzanne Enoch
Když Alexander Cale, hrabě z Evertonu, jednou v noci objeví na svém prahu promoklého vagabunda, který žádá o přístřeší, ani ve snu by ho nenapadlo, že ten drzý kluk je ve skutečnosti kouzelná – ale protivná – holka! Přestrojení půvabné Kit Brantleyové sice prokoukne v rekordním čase, ale pojme vůči ní podezření: není to zrádkyně, Napoleonova špionka? Skutečné důvody, proč se Kit ocitla v Londýně, jsou však úplně jiné – provádí takřka detektivní pátrání mezi britskou šlechtou… Ani jeden z nich nechce podlehnout kouzlu druhého, ale při eskapádách, jež spolu bezděčně podniknou, musí zkrátka přeskočit jiskra. A ve chvíli, kdy se ocitnou v nebezpečí života, je může zachránit už jedině láska...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
Lady Rogue, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slečna Nebezpečná. Přihlašte se a napište ho.
![Ála1968 Ála1968](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Tak takhle jsem se dlouho nenudila.Kniha byla strašně utahaná a až ve druhé třetině teprve začala mít spád.
![munka munka](https://www.databazeknih.cz/img/users/47_/47423/m_47423-UHS.jpg?v=1490388442)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Už som čítala od paní Enoch aj lepšie knihy. Táto je taký stred . Nenadchla, ani neurazila.
Kniha Slečna Nebezpečná v seznamech
v Mé knihovně | 112x |
2006 | ![]() |
2010 | ![]() |
2008 | ![]() |
2011 | ![]() |
2007 | ![]() |
Kniha mě nijak zvlášť nezaujala, spíše takový lepší průměr.