Sleduj ma přehled

Sleduj ma
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371982/bmid_sleduj-ma-IHh-371982.jpg 4 332 332

Sleduj mě / Sleduj ma série

1. díl >

Tessin svet je veľmi malý. Pre chorobu zvanú agorafóbia, strach z voľných priestranstiev, nevychádza z izby. Jediný únik z nepeknej reality pre ňu predstavuje jej idol, popový spevák Eric Thorn. Keď píše tweety svojim fanúšičkám, Tessa má pocit, ako by sa prihováral priamo jej. Eric má zo svojich posadnutých fanúšičiek strach. Uctievanie jeho osoby sa mu zdá prehnané. A fakt, že ich v tom jeho nahrávacia spoločnosť podporuje, mu vôbec nepomáha. Keď rukou fanúšičky príde o život iný mladý spevák, Eric pochopí, že je čas konať. Rozhodne sa zničiť svoj dokonalý obraz na Twitteri a začne od najvernejších priaznivcov. No jeho plán znepriateliť si používateľku @TessaSrdceEric sa skončí fiaskom a neočakávaným vzťahom, ktorý je hlbší, ako by sa vôbec odvážil dúfať. A keď sa tí dvaja stretnú naživo, všetko naberie nečakaný spád.... celý text

Romány Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (SK)

Follow me Back, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sleduj ma. Přihlašte se a napište ho.

lucygreen
03.09.2024 5 z 5

Už několik let jsem plánovala přečíst tuto knihu protože se mi moc líbil obal a námět se sociálními sítěmi mi přišel lákavý. Vůbec toho nelituji, asi i po několika letech se mi podařilo knihu dočíst za 3 dny a nemohla jsem zkrátka přestat ve čtení a musela jsem zjistit, jak se to rozuzlí. No taky se to zpět zauzlilo a já se těším na 2. díl.

SáraR.
22.03.2024 5 z 5

Tak takhle knížka pro mě byla velmi milým překvapením. Sehnala jsem oba díly po 19,- na Reknihách a jsem z toho hrozně nadšená. Příběh mě moc bavil, celou dobu jste napnutí jak kšandy, ale vlastně ani nevíte, co se stalo. Do toho ty výslechy tam atd. No a ten konec? A ten zavěrečnej výslech?!! :0

stelka_knihomol
01.01.2023 4 z 5

Vlastně jsem čekala, že to bude horší. Tohle je přesně ten typ knih, u kterých celou dobu čekáte, kdy se konečně něco stane a trochu se nudite, ale pak se konečně něco stane a vám dojde, že ta kniha je vlastně docela zajímavá a baví vás

Knižní novinky (10. - 23. září)

10.09.2018

Kniha Sleduj ma v seznamech