Sleduj mě přehled
Kathleen Barber
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sleduj mě. Přihlašte se a napište ho.
Rozhodně to bylo velmi napínavé. Stále jsem nemohla přijít na to, kdo byl ten stalker, ale v poslední části už to bylo celkem jasné. Bavilo mě to, jen ta přemíra anglických názvů, jimž jsem kolikrát vůbec nerozuměla, mě docela rušila. Audrey internetem žila a prozradila na něm spoustu věcí, takže se ani nemůžeme divit, co jí potkalo. Běžný člověk si asi dává více pozor. Přesto to bylo tak věrohodné, že kameru už mám raději přelepenou :-).
Knižní novinky (46. týden)
14.11.2021
Kniha Sleduj mě v seznamech
Ačko-li thriller udržuje čtenáře ve značném napětí, přesto je napsán jakýmsi odlehčenějším a velmi čtivým způsobem. Dá se do něho vysloveně "zažrat", stránky vám pod rukama šustí samy a brzy je polovina knihy za vámi.
Velmi se mi líbil hustý počet podezřelých osob, který se okolo hlavní hrdinky Audrey motal. Do určitého bodu bylo velmi zajímavé tipovat a neustále přemítat a zvažovat, kdo stojí za onou děsivou posedlostí a kdo z nich bude nejnebezpečnější. Autorka nás do hlavy stalkera sice nahlédnout skrz pár kapitol nechá, ale tak šikovně, že se z toho nedá nic uvodit... Je to prostě zábavné, varovné a chytré.
Sice jsem nebyla tak úplně spokojená s odhalením onoho "zločince", ale to u thrillerů nebývám nikdy. Vyústění knihy bylo ovšem libové... Z otevřeného konce mám radost. Autorka se s námi rozloučila velmi provokativním způsobem...
Za mě překvapivě dobré čtivo... Jeden z lepších dnešních thrillerů, který tolik neurazí a v průběhu děje hodně baví a napíná.