Slepec přehled

Slepec
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462218/bmid_slepec-X45-462218.jpeg 4 137 137

Jeho svět je tma. Je slepý. Ale uslyšel výkřik – a jeho smysly ho dosud nikdy nezklamaly. Právě s tou ženou telefonoval, když náhle vykřikla a vzápětí se spojení přerušilo. Někdo té ženě ublížil. Nathaniel je si tím naprosto jistý. Je jediný svědek, ale nikdo mu nevěří. Neexistují důkazy ani stopa.Nathaniel se spolu s kamarádkou, novinářkou Millou, vydá hledat pravdu, přičemž netuší, že zrovna on může být pro tu neznámou jedinou šancí k záchraně…... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr

Blind, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slepec. Přihlašte se a napište ho.

Miro67
31.08.2024 4 z 5

Velmi neotřelý námět. Případ nepřípad, který policie, odmítá brát na vědomí a proto se Nathaniel pouští do pátrání i přes svůj handicap. Naštěstí našel pomocnou ruku a spolu s Millou začínají boj o záchranu Carol.
Jednu hvězdičku ubírám za useknutý konec, opravdu mi chybělo zdůvodnění doprovodného zločinu okolo šiřitele HIV viru.

Sammy.Boy
28.08.2024 4 z 5

Vlastně nemám nic moc negativního k tomuto titulu. Hlavní zápletka dodala příběhu na atraktivitě, kdy má čtenář šanci nahlédnout do světa nevidomých lidí, takže kapitoly, ve kterých SLEPEC pátrá na vlastní pěst po stopách zločinu patří jednoznačně k tomu nejlepšímu. Otázkou ovšem zůstává, jak dobrá kniha by to byla bez nich. . .

LaCoccinelle
12.05.2024 5 z 5

Knížka se četla dobře, krátké kapitoly, napínavé, mělo to spád.

Knižní novinky (2. týden)

10.01.2021

Kniha Slepec v seznamech