Klasická slepičí polévka pro duši přehled
Jack Canfield , Mark Victor Hansen
![Klasická slepičí polévka pro duši Klasická slepičí polévka pro duši](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116488/bmid_klasicka-slepici-polevka-pro-dusi-0gW-116488.jpg?v=1607941396)
Dva z nejinspirativnějších lektorů a řečníků současné Ameriky se s vámi chtějí podělit o nejkrásnější příběhy, s nimiž se za svůj život setkali. Jejich vyprávění má moc dotknout se lidských srdcí všude na světě – přináší totiž vtip a moudrost, naději a posilu, jež vás vynesou nad bouřlivé vlny temných chvil. Příběhy, které pro vás autoři pečlivě vybrali, svým způsobem poskytují vzory toho, co je možné a uskutečnitelné, a jsou světlem na cestě každého z nás. Z této knihy můžete čerpat jako z pokladnice, jejíž obsah zahřívá srdce, a kdykoli budete potřebovat nějaký příklad, budete chtít povzbudit přítele nebo poučit dítě, jistě v ní najdete vhodný příběh.... celý text
Literatura světová Povídky
Vydáno: 2001 , Columbus (CZ)Originální název:
Chicken Soup for the Soul, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klasická slepičí polévka pro duši. Přihlašte se a napište ho.
![Marla Marla](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/116572/m_marla-kx3.jpg?v=1541099730)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Slepičí polévky byl kdysi ohromný hit, hltali jsme je já i moji kamarádi. Teď už nadšení pro jejich chuť trochu vyprchalo, nicméně čten je to stále zábavné.
![janulka1310 janulka1310](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/25082/m_janulka1310-jjL.jpg?v=1672335443)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
V době, kdy příběhy vyšly poprvé, to bylo něco nového, jiného a pozitivního. Dnes už jsme na tento typ literatury zvyklí a máme široký výběr možností, co číst a co ne. Když se na to podívám z pohledu tehdejší doby, myslím, že to muselo být opravdu bestsellerové dílo plné naděje, víry a odhodlání. I v dnešní době neuškodí si něco takového přečíst, protože pozitivních příběhů není nikdy dost :) Velmi se mi líbilo uvedení každého příběhu citátem.
Kniha Klasická slepičí polévka pro duši v seznamech
v Mé knihovně | 53x |
Díky výzvě jsem se vrátila o pár hezkých let zpátky, kdy tyhle Slepičí polévky byly hitem.
Četlo se to hezky, ale musím souhlasit s komentářem Marly, že už to není takové to wow, co kdysi.
Ale přečteno s chutí. Některé příběhy nic moc, některé naopak mi vehnaly slzy do očí..
Tož asi tak