Sloboda přehled

Sloboda
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491728/bmid_sloboda-y1e-491728.jpg 4 23 23

Spočiatku sa zdá, že Sam Berger získal všetko. Odpustenie bývalej manželky, svoje dve deti z prvého manželstva, novú lásku aj spoločné dieťa. Lenže život je občas vrtkavý a Sam veľmi rýchlo prichádza na to, že to, čo má v hrsti, si musí vedieť aj udržať. Pri honbe za vlastným šťastím sa Sam zapletie do ďalšieho napínavého prípadu. Tentoraz je v hre ruská mafia a únos bývalej prostitútky Nadje. Sam má presne 74 hodín na to, aby ju našiel skôr, než ju popravia. S vyšetrovaním mu znova pomáha Molly Blomová, ktorá však vie viac, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Prečo je Nadja taká dôležitá a čo ju spája s Molly? A kto je záhadný Plukovník? Majster zápletiek aj tentoraz prináša psychologicky prepracovaný kriminálny príbeh plný napätia a neočakávaných zvratov, ktorý nedokážete pustiť z ruky.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

Feiheten, 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sloboda. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

hrusisek
06.08.2024 3 z 5

První polovinou knihy jsem se protrápila, bylo tam přesně to, co hodně severských detektivek nabízí - nechybí mafie, prostituce, drogy, peníze - tedy trochu nuda a nic, o čem bych už nečetla. Pak ale nastal jakýsi zlom, od kterého jsem se nemohla odtrhnout, a vyeskalovalo to nečekaných koncem. Jsem zvědavá na pokračování.

jiri9568
22.09.2023 5 z 5

Opět dobře čitelné a napínavé. Už se těším na další díl od daného autora v dané sérii Tání


konicekbily
14.02.2023 4 z 5

Zápletku autor vymyslel pěknou, až moc hezkou, provedení zvládl mistrně - čte se to dobře, ale pro můj prožitek potřebuji, aby se děj - aspoň něco z něj - mohlo skutečně udát. A zde těch okamžiků, které se vymykají realitě, je spousta, že mi to hlava nepobrala. Autor knihu napsal pro sebe, méně již pro mne.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sloboda v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce74x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech1x