Slunce v dešti přehled
Mária Ďuranová
Laura má vlastní představy o šťastném životě, chce se rozhodovat sama a svobodně, vylétnout z rodného hnízda a postavit se na vlastní nohy. Jenže panovačný otec s ní má jiné plány a nehodlá se jich vzdát, protože krev není voda a jediné, o co mu jde v první řadě, je majetek. Citlivá Laura si však postaví hlavu a vzepře se, což absolutně změní vše, o co se dosud mohla opřít. Z jejího bývalého života nezůstane kámen na kameni. Oporu najde ve své kamarádce, zamiluje se do okouzlujícího muže a začne žít úplně nový, vysněný život. Jenže nic není tak, jak se na první pohled zdá, a Laura má přes cestu další překážky…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slunce v dešti. Přihlašte se a napište ho.
Koupeno za účelem dovolené, přečteno před dovolenou za dvě pozdní odpoledne. Nenáročné, příjemné čtení,kde mozkovým buňkám dáte taky volno. Nicméně pro zniňovaný účel byl splněn.
Lehké oddechové čtení pro 1 letní večer. Tak nějak neurazí ani nenadchne. Má sice několik zápletek, ale v podstatě ani jedna není dořešena.
Knižní novinky (37. týden)
06.09.2020
Kniha Slunce v dešti v seznamech
v Mé knihovně | 63x |
2018 | Tajemství tří žen |