Slunovrat přehled

Slunovrat
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542513/mid_slunovrat.jpg 4 7 7

Během tragické noci 28. září 1994 na trajektu Estonia ztratil Fredrik oba rodiče, bratra Nilse i chuť žít. Obsesivní přesvědčení, že Nils katastrofu přežil, dovede Fredrika až do luxusního hotelu na idylickém ostrůvku v severním Švédsku. Ráno po oslavách slunovratu je ale jeden z prominentních hostů nalezen na břehu moře s hlavou rozraženou kladivem. Stopy vedou právě k Fredrikovi, kterému zbývá jediné východisko: vypátrat vraha na vlastní pěst. Policistka Sofie Hjorténová opustila prestižní místo u stockholmské kriminálky a vrátila se do rodného kraje v severním Švédsku. V den oslav slunovratu nečekaně potkává svého někdejšího milence Fredrika. Netrvá dlouho a toto střetnutí s minulostí převrátí její už tak dost komplikovaný život vzhůru nohama. Jako jediná věří ve Fredrikovu nevinu, ale důkazy mluví čím dál jasněji. Fredrikovi dochází čas a brzy je jasné, že vrah se s jednou obětí nespokojí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Bourdon

Ur Askan, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slunovrat. Přihlašte se a napište ho.

AlenaF
včera 3 z 5

Klasický detektivní příběh. Byla jsem trochu zklamaná. Za tři hvězdičky.

Dadulina
17.11.2024 3 z 5

Velmi čtivý text. Dějová linie poměrně propracovaná, něco bylo trochu evidentní, ale nakonec se dostavil i oblíbený aha moment. Jednoduchá detektivka na pár vzrušujících večerů.

berila
29.10.2024 5 z 5

První, co mě zaujalo, byla obálka. Pak jsem zjistila, že se jedná o detektivku a hned jsem knihu zakoupila. Vůbec nelituji, moc dobře jsem si početla. Střídání dějových linií výborné, styl psaní mi vyhovoval. Příběh sám zajímavý a konec naznačuje, že by mohlo jít o sérii. Pokud to tak bude, tak určitě nebudu váhat.

Kniha Slunovrat v seznamech

detektivní a krimi romány ostrovy Švédsko

Autorovy knížky

Lina Areklew