Služebnický džihád přehled

Služebnický džihád
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518004/bmid_sluzebnicky-dzihad-MwI-518004.jpg 4 132 132

Historie Duny série

1. díl >

Další pokračování nejúspěšnější science-fiction ságy všech dob. Děj se vrací na samotný počátek, jímž byl Služebnický džihád, zlomový bod v historii Známého vesmíru, prapříčina Velké konvence. Příznivci složitého vesmíru Herbertovy Duny se konečně dozvědí, jak se to všechno vlastně stalo.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Baronet

The Butlerian Jihad, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Služebnický džihád. Přihlašte se a napište ho.

klaudiasmelkova
04.12.2024 4 z 5

Napínavý sci-fi román z ďalekej budúcnosti ľudstva. Len to preskakovanie medzi rôznymi dejovými líniami mi vadilo. Za mňa 4 hviezdy.

DominikV
29.10.2024 5 z 5

Absolutně nekompromisní sci-fi nářez. Už už jsem se chystal na Lovce Duny, tedy 7. díl hlavní série, když jsem se zde v komentářích dočetl, že úzce souvisí a navazuje na Historii. A jelikož jsem, jak by zazpíval pan Thenardier, hlava mazaná a nehodlal být u čtení ztracený, pustil se nejprve do této série. Neskutečně jsem si to užil a těším se na další díl. Uznávám, že kniha má své mouchy, ale zklamání pokaždé, když jsem musel knihu odložit, a má natěšenost na ní mluví za vše.

Luigi1
19.07.2024 4 z 5

Zábavné čtení

Dvakrát do stejné řeky, Nové šance a další knižní novinky (4. týden)

21.01.2024

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023

Kniha Služebnický džihád v seznamech