Smaragdová jeskyně přehled
Ann Maxwell
Mladá hydrogeoložka Joy je pověřena provázet ambiciózního novináře Gabriela při prozkoumávání jeskyně opředené mýty. Uprostřed úchvatné přírody oba podlehnou vzájemné přitažlivosti a prožijí vášnivou romanci. Gabriel se však nechce vzdát své skvělé kariéry a odjede. Netuší, že kromě úžasné ženy opouští i své nenarozené dítě. Osud svede jejich cesty dohromady ještě jednou. Bude příliš pozdě na lásku?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , AlpressOriginální název:
This Time Love, 1985
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smaragdová jeskyně. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavý příběh z atraktivního prostředí speleologických průzkumů. Trochu mi tam chybělo více napětí a méně popisných pasáží. Nejvíce mě ale rozčilovala špatná práce korektorů, tolik chybějících písmen jsem už dlouho v knize neviděla.
Zase jedna pěkná kniha jak to od Ann můžeme čekat. Líbil se mi výběr povolání, netradiční na ženskou. Chodit do neznámých jeskyň a nebát se, to chce fakt odvahu. Nechyběl ani románek, když se cesty Joy a Gabriela rozdělily, opět si po letech,rozumnější a vyspělejší zase cestu k sobě našly.
Kniha Smaragdová jeskyně v seznamech
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Chcela som niečo oddychové, tak som siahla po tejto knihe.
Viem, že spadá do kategórie "červená knižnica" a moje očakávania neboli vysoké, ale autorka ma v tomto prípade naozaj sklamala. Romantická dejová línia bola totálne klišé a tá druhá týkajúca sa speleológie alebo jaskyniarstva mi prišla ako okopírovaná z odbornej literatúry. Dokopy mi to spolu pôsobilo veľmi nesúrodým dojmom. Najviac mi chýbala autentickosť aj keď to bol iba fiktívny príbeh.