Smelý zajko / Smelý zajko v Afrike přehled

Smelý zajko / Smelý zajko v Afrike
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278874/mid_smely-zajko-smely-zajko-v-afrike-OeJ-278874.jpg 4 14 14

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smelý zajko / Smelý zajko v Afrike. Přihlašte se a napište ho.

Hradčiatko
předevčírem 5 z 5

Krása, pokoj a možno si niekto pomyslí, že som strelená, ale pre mňa sú to milé spomienky na detské choroby, ktoré vlastne neznamenali (áno, v mojom prípade šťastného dieťaťa) väčšiu hrozbu než slabšiu horúčku, sucháre, čajík, piškóty, obskakovanie mamky, babičky a dedka a Smelého Zajka, ktorého mi čítali a ja som držala v náručí Barbinku (áno, bola až z Francúzska! lebo v tej dobe u nás ešte neboli a babka s dedkom do nej investovali celé vreckové na 40. výročie svadby...)

Karcoolka2210
01.12.2023 4 z 5

Detská klasika, aj keď som ju čítala prvýkrát až deťom v škôlke. Určite odporúčam deťom čítať aj staršie knihy, ktoré stále majú, čo ponúknuť.

Corso
30.06.2021

Pejsek a kocicka... a Smely zajko. Dve knihy co som mal prestudovane hned ako som sa naucil citat. A potom to uz slo. Dovidenia Zuzanka, Havran Kutcha, Vesely trubac z Chichotanie, Ferdo a Truhlik. Bestsellery. Navyse, som trosku hrdy na to ze J.C.Hronsky bol nas rodak zvolencan. Akurat ze skoncil v Argentine, Slovensko, Europa, boli mu nakoniec male. Jeho zivotopis vyda za bohaty dobrodruzny roman. Ale aj dobrodruzstva Zajka su nabite napinavymi zazitkami. A jazdil na automobile a to bolo "cool". (ten Zajko, ci aj Jozef Ciger Hronsky, to nemam zistene)

Kniha Smelý zajko / Smelý zajko v Afrike v seznamech

v Mé knihovně10x