Smrť pani Westawayovej přehled

Smrť pani Westawayovej
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422306/bmid_smrt-pani-westawayovej-zBr-422306.jpg 4 210 210

Pútavý triler od Agathy Christie našich čias, ktorý nepustíte z rúk. Jedného dňa, ktorý sa začne ako každý iný, Hal dostane záhadný list, podľa ktorého je vraj dedičkou veľkého imania. Veľmi rýchlo však zistí, že list bol poslaný nesprávnej osobe, ale uvedomí si, že vďaka svojim špeciálnym schopnostiam vykladačky tarotových kariet by mohla poľahky prísť k veľkému majetku. Zanedlho sa objaví na pohrebe zosnulej osoby, kde na ňu doľahne ťažké zistenie, že na celej tejto zvláštnej situácii, kde ide o dedičstvo, niečo veľmi nesedí...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

The Death of Mrs. Westaway , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrť pani Westawayovej. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (71)

lagareta
19.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Moje třetí knížka od autorky a asi nejlepší. V Žena z kajuty č. 10 mi hodně vadila hlavní hrdinka, věčně opilá. Hal jsem držela od začátku palce:) Sice jsem hned tušila, že vnoučetem bude, byť trochu jinak... nenazývala bych knihu detektivkou, ale příjemnou oddychovkou na víkend. Četla jsem ve slovenštině, takže hrubky jsem nepostřehla, ale souhlasím s Vesper001, také mě v knihách neskutečně vytáčí!

Baruska.ska
01.05.2024 4 z 5

Dalsi hezka detektivka od Ruth Ware.
Libila se mi, jak se pribehl rozbehl, ze neslo prestat cist. Napeti, tajemna atmosfera, tajemstvi.
Doporucuji, stejne jako dalsi knihy autorky.


Vesper001
19.04.2024 1 z 5

Knihu mohu doporučit všem, kdo mají problémy s usínáním. Zpočátku jsem usnula vždycky, když jsem začala číst, později ještě než jsem začala číst. :) Můj dojem přesně vystihla Margerite. Děj se nepopsatelně táhne, dobrým příkladem je část, kdy se postavy rozhodnou odjet, pak jedou a pak se zase vrátí odkud vyjely. Strhující. Hlavní hrdinka je hrozná. Po celých 400 stran nejí, přesněji jídlo odmítá a neustále se jí zvedá žaludek strachy, případně je jí nevolno, po kdejaké replice se jí dělá mdlo a většinu času se třese zimou nebo strachy nebo kdovíproč. Zkrátka děvče s čertem v těle... Zřejmě to mělo ve čtenáři budit soucit. Stejně jako fakt, že je chudinka na mizině. Na začátku ji autorka vybavila tetováním a piercingem (!), ale kdo by očekával, že její vzhled bude hrát nějakou roli, načekal by se. Po pár kapitolách zapomenete, jak vypadá, a jak dočtete, zapomenete úplně. Naštěstí. Jen na ty hrubky jen tak nezapomenu. Tak třeba by mě zajímalo, kdo je to ten Sikmund Freud a jak vypadá smokink? :-)

všechny komentáře

Související novinky (3)

Britská královna zločinu Ruth Ware se vrací s novým románem!

26.10.2022


Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrť pani Westawayovej v seznamech

v Přečtených247x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených18x
v Knihotéce124x
v Chystám se číst201x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech3x