Smrt podle hvězd přehled
Jan Bauer
Mordy v časech císaře Rudolfa II. série
Když v zapadlém koutě Menšího Města pražského najdou zavražděnou nevěstku Rosálii, nikdo netuší, že stejně skončí další mladé dívky. Neznámý vrah si nevybírá. Zabíjí nevěstky, ale i počestné měšťanské dcerky nebo dokonce šlechtičny. Vyděšená šenkýřka od Krále brabantského Tereza se obrací na svého přítele písaře zemského soudu Lukáše Trobla z Květnice, aby vraha vypátral a zamezil jeho řádění. Lukáš si však tentokrát příliš neví rady. Netuší, zda sérii záhadných vražd má na svědomí jeden pachatel, anebo celá skupina vrahů...... celý text
Detektivky, krimi Literatura česká Historické romány
Vydáno: 2024 , Audioteka , MOBA (Moravská bastei)Interpreti: Robert Finta
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt podle hvězd. Přihlašte se a napište ho.
Trobl je pořád stejný trouba, vrah je jasný už od prvního objevení na scéně, ale dobře se to poslouchá.
Další příběh s Lukášem je taková,, milá,, oddechová detektivka... jsem zvědavá jak dopadne jeho milostná avantýra s Terkou :-)))
Kniha Smrt podle hvězd v seznamech
2014 | Milenec rudé komisařky |
2009 | Pražský rozparovač |
2015 | Krvavé léto |
2009 | Vampýr z Koňského trhu |
2005 | Co v učebnicích dějepisu nebylo |
Historická detektivka to není, není tam ani detektiv ani zápletka, je to takové historické soft porno, což by asi nevadilo, kdyby se tam něco dělo. Ale neděje - ten šel tam a tam potkal jiného a ten šel taky tam a dostal přes hubu. Ženy jsou bez výjimky tydlety sexuální objekty, což by také nevadilo, kdyby to nebylo celé takové jalové. Nicméně - poslouchala jsem jako audio na dlouhé cestě autem a v kolonách a když jsem zvažovala, jestli nějaké Rádio Cokoliv nebo tohle, tak tohle přeci jen vyhrálo. O fous, ale ano. A v kolonách to mělo vyloženě terapeutický význam, protože jsem si každou minutu uvědomovala, že by mohlo být ještě o dost hůř. Třeba se ocitnout jako postava tady v té slátanině.