Smrt v ledu přehled

Smrt v ledu
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496266/bmid_smrt-v-ledu-mkF-496266.jpg 4 274 274

Thriller, ze kterého dostanete závrať! Novinářka Cecily se vydává se skupinou odvážlivců do Himálaje, aby pokořila jednu z nejvyšších hor světa. Plánuje o náročném výstupu napsat reportáž, která ji konečně proslaví. Kvůli této cestě se vzdala mnohého – vztahu i úspor –, ale věří, že se to vyplatí. Když jeden z horolezců zemře, všichni to považují za tragickou nehodu. Každý ví, že hory jsou nemilosrdné. Jenže poté co se najde další mrtvý, Cecily pochopí, že kromě nelítostné zimy, vichru a ledu tady číhá ještě jedno nebezpečí – vrah! V této nadmořské výšce vás policie neochrání. Nikdo vás neuslyší volat o pomoc. A když si Cecily nedá pozor, další na řadě bude ona…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Breathless, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt v ledu. Přihlašte se a napište ho.

Analady
12.10.2024 3 z 5

Po delší čtecí pauze jsem hledala knihu, která by mi pomohla vrátit se ke čtení. Tato kniha nebyla špatnou volbou. Četla se celkem dobře, místy byla napínavá, místy to bylo trochu slabší. V jednoduchosti je krása, těch vražd tam nemuselo být tolik. Vraha jsem odhalila brzo, ale to nevadí. Nicméně jsem od toho čekala trochu víc.

Awča
07.10.2024 5 z 5

Mám moc ráda příběhy o horolezectví. A ujíždím na detektivkách, tak jsem se na čtení této knihy moc těšila.
Příběh se mi hodně líbil, hezky vystavěný, pár okének do minulosti hlavní hrdinky, jinak hory, napětí a vraždy.
Krásně jsem si početla.

TinkaH
23.08.2024 3 z 5

Thriller zasazený do nevšedního prostředí velehor byl pro mě zajímavým pohledem do světa horolezectví, který je bezesporu vzrušující. Avšak od doby, kdy si i nezkušený turista může zaplatit výstup a ze základního tábora a okolí Everestu se stala skládka, se mi částečně zošklivila představa horolezectví, kterou jsem o něm měla třeba při sledování filmů K2 nebo Vertical Limit. Ti praví horolezci musejí být zvláštní sorta lidí, kdy vzrušení z pokoření vrcholů velehor překonává strach z možné smrti a věřím, že turisti jim musejí částečně asi vadit. Příběh byl napínavý. Poslouchala jsem jako audioknihu v podání Jitky Ježkové.

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023

Thriller, ze kterého dostanete závrať!

09.09.2022

Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)

04.09.2022

Kniha Smrt v ledu v seznamech