Smrtelný strach přehled
Robin Cook
Doktor Jason Howard, zkušený internista ve velké bostonské nemocnici, se ocitne v situaci, s níž se nemůže smířit: pacienti mu doslova odcházejí pod rukama. Přitom jde o lidi, kteří nedávno absolvovali celkovou lékařskou prohlídku a byli naprosto zdraví. A příčina smrti? Padesátníci v průběhu několika týdnů zestárnou a umírají jako století starci. Doktora Howarda se zmocní strach z nové zákeřné choroby. Nebo snad nejde o nemoc? Lékař se pustí do zápasu s neznámým nebezpečím, proniká do tajemství genetického inženýrství a zjišťuje, jak strašně se dá zneužívat věda. Vědeckofantastický lékařský horor, který čtenáře zve na úděsnou odyseu k pramenům života a smrti.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 1994 , Ikar (ČR)Originální název:
Mortal Fear, 1988
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtelný strach. Přihlašte se a napište ho.
Opět skvělý thriller z oblasti genetiky a výzkumu, napínavé, plné akce. Četlo se dobře.
Tak já nevím, druhý pokus se po létech vrátit k Cookovi a podruhé bohužel zklamání, sice ne tak velké jako u Sfingy, ale zklamání to bylo. Asi jsem se zmlsala krimi příběhy čtenými v nedávné minulosti...tady sice zajímavý nápad, ale bez špetky napětí, spádu, vyústění, všeho jako by se autor dotkl jen tak mimoděk a okrajově....Robine, sorry , ale opouštím tě na pár let nebo napořád
Kniha Smrtelný strach v seznamech
2006 | Invaze z galaxie |
2008 | Kóma |
2006 | Infekce |
1998 | Blízký konec |
1995 | Známky života |
Knihy od Cooka mám ráda, a ráda se k nim vracím.
Napínavé, čtivé, skvělá zápletka, jako vždy.