Smrtí život začíná přehled

Smrtí život začíná
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42610/smrti-zivot-zacina-42610.jpg 3 76 76

Katrina Wolfová je neúspěšná pojišťovací agentka, která to přehání s kofeinem a nikotinem, má pár kil navíc a komplikované vztahy s muži. Katrina Wolfová je prostě obyčejná třicátnice. Její problémy ovšem nejsou obyčejné, poněvadž Katrina-Rina je upírka. A někdo se snaží ukončit její poklidnou posmrtnou existenci zabodnutím osikového kolíku do srdce. Rina musí uhájit svůj ne-život a zjistit, kdo stojí za spiknutím, které má za cíl změnit poměr sil v upírské populaci Metropole. Rina je sice upírka, ale není tajemná a uhrančivá a nemá ambice stát se erotickým symbolem mládeže. Spíše osloví obdivovatelky Bridget Jonesové, kterou připomíná svou prostořekostí, zmateností a smyslem pro humor.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtí život začíná. Přihlašte se a napište ho.

Allla9
18.11.2019 3 z 5

Líbil se mi humor, ale jinak zklamání.

KaMal
22.09.2019 3 z 5

Hlavní hrdinka je strašně otravná hysterka, příběh postavený na hlavu, závěr mě vyloženě zklamal...ale když už jsem se začetla, docela jsem se bavila. Prostě takové malé "guilty pleasure " :-D

Majamaja
06.03.2017 2 z 5

Hned co jsem ji vzala do ruky,vypadala nadějně. Jedna z nejlepších co jsem četla,musela jsem ji přečíst za 3 dny,jinak bych nedospala :D

Kniha Smrtí život začíná v seznamech