Smrtící ukolébavka přehled

Smrtící ukolébavka
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300023/bmid_smrtici-ukolebavka-gli-300023.jpg 4 32 32

Oba žijí v Los Angeles, oba se pohybují v místním podsvětí – John Crucci, přezdívaný Frajer, pracuje jako odstraňovač nepohodlných osob. Jeho syn Leo Crucci alias Kručák dělá kariéru u policie. Zdálo by se, že stojí na opačných stranách zákona, ale… Leo nemá zrovna bezúhonnou pověst, často si rád vsadí a nesmlouvaví bossové žádají splatit dluhy. Frajer se zrovna vrací z vězení. Plánuje sice odchod na odpočinek, ale musí se postarat o poslední zakázky. Rád by se postaral i o Lea, ale nemají spolu zrovna ideální vztah. A fakt, že Leo se stane svědkem otcovy „práce“, k tomu nijak nepřispěje. Smrtící ukolébavka je drsná mafiánská detektivka plná přestřelek, vražd, drog, prostituce, pomsty, intrik a korupce. A taky pokusů o jedno komplikované rodinné sblížení…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub

Deadly Lullaby, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící ukolébavka. Přihlašte se a napište ho.

demoniaco
05.09.2023 3 z 5

Poměrně čtivý neurazilo mě to

Jaruš7
24.04.2022 5 z 5

Superčtivo.

Bez výhrad, tak dokonale mi to sedlo, že jeden zapomene na aktuality, což je záslužnost co se sijčas cení.

Citace:"Je to asi tak tejden,domě pustili že San Quentinu. Najednou k okraji chodníku přijíždí můj syn v neoznačený policejní Force Crown Victoria, ze který je cejtit tráva, až mě ten odér praští přes nos. ...
V duchu v něm zase vidím kluka. Kluka, co mě přezíravě ignoruje, když se ho vyptávám na knížku, kterou podle něj nikdy nemůžu pochopit. Nebo ho vidím, jak sedí za skleněnou stěnou kóje pro návštěvy vězňů a zírá na mě jako na hada vystavenýho v zoo.

Drsná škola - v perfektním stylu.
Doporučuji.

NiccaG
11.02.2021 5 z 5

Dobře napsaná gangsterka, jednoduchý příběh, snadno odhadnutelný, přesto mě kniha velmi bavila.

Kniha Smrtící ukolébavka v seznamech

mafie gangsteři Los Angeles