Sňatek s podmínkou přehled

Sňatek s podmínkou
https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77120/snatek-s-podminkou-77120.jpg 4 14 14

Dokud nás smrt nerozdělí? Od slibu, který si dali lord Richard Deverell a jeho mladá nevěsta, neuplynulo ani pár minut a tato chvíle mohla nastat! Nic jiného než smrt svého manžela si Alexandra totiž nepřála, a proto proti němu namířila pistoli. Deverellovi nezbylo než uzavřít s ní další smlouvu, která na rozdíl od té manželské bude trvat jen půl roku. Do té doby musí Richard prokázat svou nevinu na zruinování Alexandřina otce a vysvětlit záhadnou smrt jejího bratra.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

The Bridegroom´s Bargain, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sňatek s podmínkou. Přihlašte se a napište ho.

Zupote
04.01.2025 1 z 5

Námětem se kniha nijak výrazně neliší od ostatních Harlequinek dané doby. Jiná je pouze ambice autorky změnit způsob vyprávění.
Jakmile hrdinka vytáhne na svého novomanžílka zbraň a obviní ho ze závažných zločinů, začnou se rozvíjet dvě linie příběhu.
Minulost, kdy se dozvídáme, proč se tak chovala a přítomnost, ve které se vyšetřují zločiny a hrdinové se plácají ve svém manželství-nemanželství.
A někdy v tom je trochu chaos.
Kniha opakuje klasické labilní pasti a nešvary, kdy se dva milují, ale stačí pár podezření a důvěra je v troskách.
Láska se změní okamžitě v nenávist. Postavy jednají iracionálně, dělají velká ramena, kopou kolem sebe, neposlouchají.
Na mě kniha moc nezafungovala, dost jsem přeskakovala. Hrdinka mi nebyla příjemná.

Kniha Sňatek s podmínkou v seznamech

v Mé knihovně29x