Sňatková dražba: Kniha první přehled

Sňatková dražba: Kniha první
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515316/bmid_snatkova-drazba-snatkova-drazba-prvni-sezona-cast-1.jpg 4 54 54

Sňatková dražba série

1. díl

Co byste udělaly pro tři miliony dolarů? Čtyři mladé ženy se zúčastní tajné aukce, aby se provdaly za toho, kdo nabídne nejvyšší částku. Kvůli milionu dolarů ročně vypláceném po dobu tří let udělá každá z nich vše pro to, aby si zajistila budoucnost. Během téhle nebezpečné hry o peníze, chtíč, moc a naději na rozhřešení se mezi ženami vytvoří nevídané sesterské pouto. Jakmile si vás vybere muž, kterého jste nikdy neviděly, a vy souhlasíte s tím, že se za něj provdáte… není cesty zpět. Skrytá tajemství, hříšné touhy, ohnivá spojení a intenzivní rodinná dramata, to vše je součástí dohody, když dobrovolně vstoupíte do sňatkové dražby.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Marriage Auction: Season One. Volume One, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sňatková dražba: Kniha první. Přihlašte se a napište ho.

knihomolka78
16.01.2025 4 z 5

Když jsem si na začátku přečetla varování, přemýšlela jsem, jestli mám číst dál... Nakonec jsem to zkusila a byla jsem celkem mile překvapena. Autorka píše velice čtivě, ale musím říct, že počáteční dražba ve mně evokovala obchod s otroky a docela jsem se bála, co po ní přijde. Naštěstí je to typ knihy, která toto nemá v povaze. Nicméně, ještě bych pochopila, že je někdo tak zoufalý, že nevidí jinou možnost, jak získat peníze, ale pokud si někdo musí kupovat někoho v dražbě, pak bych čekala, že to bude spíš někdo ošklivý, starý nebo někdo, kdo má násilnické nebo jinak úchylné sklony a nemá jinou možnost k sobě někoho připoutat na delší dobu, aby mu nezdrhl. Takže nechápu, jak je možné, že se v místnosti sejde přibližně 60 naprosto cizích lidí a vytvoří se z nich 4 páry, kteří jsou nejen nádherní, ale pro sebe jako stvoření, láska na první pohled (až na Dakotu). To mi přišlo už hodně nereálné. I když, četlo se to rozhodně líp, než kdybych musela louskat, jak někdo trpí.
Taky si myslím, že příběhů bylo najednou hodně. Pochopila bych, že sestry se budou řešit v jedné knize, ale další bych si asi raději přečetla samostatně. Začátek knihy byl pro mě trochu nepřehledný a na konci mi hrozně chybělo rozuzlení. Potřebovala jsem vědět, jak jednotlivé příběhy končí, strašně mě zklamalo, že mi to zůstalo utajeno. A to by se mi asi nestalo, kdyby autorka psala o každé dívce zvlášť.

Lena79
16.01.2025 4.5 z 5

Líbil se mi pohled na věc od různých lidí (zúčastněných).
Velice mi lezla na nervy Dakota, která se skutečně chovala jako vesnický balík slámy..
Uvidíme, co přinese další díl.

Paja1709
14.01.2025

Myslím,že autorka to udělala hodně chytře.Jedna kniha 4 páry a pokračování příště. Takže pokud se chceme dozvědět jak dopadl aspoň jeden pár, tak nám nezbývá než si přečíst další knihu.A tu si určitě přečtu.

Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)

11.08.2024

Kniha Sňatková dražba: Kniha první v seznamech