Snažíme se porozumět kočce přehled
Brigitte Rauth Widmann
Praktická příručka plná kouzelných fotografií vám na řadě příkladů představuje různorodý repertoár kočičího chování, hlasové projevy a řeč těla. Díky ní budete se svým domácím mazlíčkem správně komunikovat.
Literatura naučná Obrazové publikace Příroda, zvířata
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Cat Speak, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snažíme se porozumět kočce. Přihlašte se a napište ho.
Kočkám se snažím porozumět už od dětství. Lezou mi pod nohy , nenechají mě najíst, vyspat, všude jsou chlupy, ale stačí ten jejich kukuč , ty nádherné oči, obdivuju jejich mrštnost, eleganci a pohyblivost. Ne, že bych ted kočkám lépe rozuměla, nikdy je nepochopím , ale zachranovat a milovat je budu pořád.
Dobrá knížka. Já jsem sice už větší část informací věděla, ale "začátečníci" se určitě naučí spousty faktů. A znalci si můžou alespoň osvěžit paměť. A když ani to ne, tak alespoň tam jsou roztomilé fotky koťátek a koček. :D
Knižní novinky (16. - 29. července)
16.07.2018
Kniha Snažíme se porozumět kočce v seznamech
Knihu jsem kupovali ve škole (školní časopis přes který si objednáme knihy. Pro ty kteří nevědí).
A jak to jednoduše říct až tak mě moc nenadchla ale obrázky jsou hezké, prostě kdo chce něco se dozvědět o kočkách doporučuji.