Sněhulák přehled
Jo Nesbø
Harry Hole série
S prvním sněhem přichází Sněhulák a někoho si vezme s sebou. 7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Je listopad. V Oslu napadl první sníh. Birte Beckerová přichází domů z práce a chválí manžela a syna, jakého postavili v zahradě krásného sněhuláka. Jenže oni žádného sněhuláka nepostavili. Celá rodina užasle zírá z okna. Syn si všimne, že sněhulák je obrácen tváří k domu a jeho černé oči hledí přímo dovnitř. Ráno je Birte pryč. Zmizela bez stopy. Jen sněhulák má kolem krku její šálu.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , Kniha ZlínOriginální název:
Snømannen, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sněhulák. Přihlašte se a napište ho.
Špica, betelné konec. Top jak hlavní švestka znova klepal Ráchel. Su natěšené na další bichle.
10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (říjen)
15.10.2017
Velký knižní čtvrtek (11. října)
10.10.2012
Knižní novinky (8. - 14. 10.)
07.10.2012
„Ten, kdo se nebojí, dlouho nepřežije.“
„Vypadala tak osaměle a ustrašeně. Jako člověk, který se ztratil v soumraku.“
„Sestři, co je horší? Připravit o život člověka, který chce žít, nebo nedopřát smrt člověku, který chce zemřít?“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Sněhulák v seznamech
v Přečtených | 11 403x |
ve Čtenářské výzvě | 1 347x |
v Knihotéce | 1 996x |
v Chystám se číst | 1 352x |
vraždy detektivní a krimi romány zfilmováno Norsko thrillery norská literatura sérioví vrazi norské detektivky sněhuláci Oslo (Norsko)
Tento diel mam rozdeleny na tri casti
Prvá časť, začiatok výborný! Brutálne vraždy v snehuliakovom podaní, naháňanie obeti - výborné
Stred - ma az tak nebavil, Harryho ožieranie mi proste lezie na nervy
Zaver - Ten som si užila, motív snehuliakovho konania ako to robil a záverečný boj - opäť úžasné.
Ale s Nesbøm končím, pretože hoci možno by aj ďalšie časti mohly byť už super, stratila som chuť čítať o väčne ožratom, sebaobvinujucom detektívovi.