Sněhulčiny Vánoce přehled

Sněhulčiny Vánoce
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461026/bmid_snehulciny-vanoce-KXw-461026.jpeg 4 110 110

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to! Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není. Což je divné, protože Sněhulce její zvířecí instinkt napovídá, že Lukas a Emily by rozhodně měli být kamarádi! Musí ty tvrdohlavé lidské bytosti přimět, aby se na sebe podívaly očima jednoho věrného, milujícího kotěte.... celý text

Literatura světová Pro ženy Příroda, zvířata
Vydáno: ekniha , Motto

Snowball's Christmas

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sněhulčiny Vánoce. Přihlašte se a napište ho.

gabriela8704
25.11.2024 5 z 5

Tohle dílo se autorce povedlo. A smekám před promyslenosti lumparen bílého kotete. Naprosto úžasné dílo plné vůní Vánoc i dobrého jídla.

Piškotek11
09.09.2024 4 z 5

Tak tady pro mě zábava začala už při čtení komentářů. Některé komentátorky by se rovnou mohly pustit do tvorby vlastní knížky, a přispět čtenářům svou troškou do mlýna, tak pěkně se to četlo.
Knížečka je milá, místy jsem se lehoulince nudila, ale já se raději budu trošku nudit, než se cítit při čtení knížky jak přejetá parním válcem a s depresí z děje. Tady ani jedno nehrozilo a rozhodně to nebyla ztráta času. Pro citlivé holky, co si příběhy moc berou k srdci, je to příjemné čtení.

Simona317
26.06.2024 3 z 5

Knihy s vánoční tématikou mě vždy upoutají. Obzvlášť, když je vyprávěn nějakým zvířátkem. Tato kniha nebyla špatná, ale jsou i hezčí.

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020

Kniha Sněhulčiny Vánoce v seznamech