Snehulienka a sedem trpaslíkov přehled
Vojtěch Kubašta
Priestorové leporelo. Bolo, nebolo. V malom kráľovstve žila prekrásna kráľovná. Od svojho čarovného zrkadla každý deň počúvala, že je tá najkrajšia na celej zemi. Jedného dňa sa však odpoveď zmenila-najkrajšou dievčinou na zemi bola ľúbezná Snehulienka. Kráľovná bola pyšná a zlá, nemohla ani pomyslieť na to, že by mohol byť niekto krajší ako ona. Úbohej Snehulienky sa rozhodla zbaviť. Ako to všetko dopadlo ? Prečítajte si klasickú rozprávku, tentokrát v nádhernom priestorovom stvárnení slávneho českého výtvarníka Vojtěcha Kubaštu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snehulienka a sedem trpaslíkov. Přihlašte se a napište ho.
Skvěle vyrobená knížka. Příběh je napsán srozumitelně a téměř na každé stránce je něco točícího, hýbacího, vysunovacího. Trpaslíci za okny i kouzelné zrcadlo jsou skvělé. Navíc se mi moc líbí připomínky, že trpaslíků je skutečně sedm (dřevěná šipka v lese, sedm talířků, sedm košilí, sedm párů ponožek...). Jen opatrně, pokud budete knížku dávat menším dětem, je křehká.
Nádherná skládací knížka. Ta mi vydržela nejdéle, ale bohužel moje děti ji časem zničily.
Kniha Snehulienka a sedem trpaslíkov v seznamech
1980 | Už vím proč 2. |
1968 | O perníkové chaloupce |
1968 | O Šípkové Růžence |
1968 | O Sněhurce |
1980 | O nemytém dráčkovi |
Moc se nám kniha líbila, asi nejvíc to, že je prostorová. Postavičky jsou hezky ilustrované a v knize ožívají. :-)