Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů - kuchařka přehled
Clare Bailey , Sarah Schenker

Bestseller Michaela Mosleyho Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů přinesl převratnou metodu, díky níž zhubnete, snížíte hladinu cukru v krvi, a zároveň preventivně předcházíte cukrovce 2. typu. V této doprovodné kuchařce doktorky Clare Bailey, manželky Michaela Mosleyho, naleznete spoustu receptů na vyvážená a jednoduchá jídla s nízkým obsahem kalorií a sacharidů. Rychlé snídaně i lahodné večeře. Ať už trpíte cukrovkou a zkusíte kompletní 8týdenní dietní plán nebo prostě jen chcete udržet hladinu cukru v krvi pod kontrolou, tato kuchařka vám pomůže. Navíc zhubnete a možná i trvale změníte své stravovací návyky.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2018 , OmegaOriginální název:
The 8-Week Blood Sugar Diet: How to Beat Diabetes Fast, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů - kuchařka. Přihlašte se a napište ho.

Tato knížka mi neskutečně pomohla dostat hladinu cukru do normálu. Měla jsem půjčeno z knihovny a nakonec jsem si ji koupila.
Kniha Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů - kuchařka v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
Zajímavě pojatá kuchařská kniha se spoustu receptů, které by vám měly pomoci snížit či v optimální míře udržet hladinu cukru v krvi. Recepty jsou přehledně rozdělené podle příležitostí - snídaně, svačiny, rychlé obědy, hlavní chody, večeře, ale i občasné mlsání. Najdete zde i tipy, co čím nahradit a připravený jídelníček na zmíněných osm týdnů.