Snoubení tmou přehled

Snoubení tmou
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314629/bmid_snoubeni-tmou-ftX-314629.jpg 4 30 30

Není výjimečná. O nějakém zvláštním daru se dá pochybovat. A rozhodně nehrozí, že jako jediná zachrání svět. Což je dost mizerná kombinace pro začátek obrovského temného dobrodružství. Na druhou stranu, nestačí, že jsou snad v nepořádku všichni kolem ní? "Každý se snaží vdechnout svým příběhům život. Mně o to nejde. Já to jen potřebuju někomu říct. Být vypravěčem nutně neznamená dožít se konce. Některé věci tě změní. Jiné tě zabijou. Někdy v tom není žádný rozdíl. Jsem Claire Elliotová. A takhle nějak se to tehdy stalo."... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snoubení tmou. Přihlašte se a napište ho.

Luciii4176
17.07.2018 5 z 5

Četla jsem brzy po Dvou zrcadlech a tohle tedy bylo úplně někde jinde. Někdy možná až příliš komplikovaný styl, ale ve výsledku je vidět ta detailní propracovanost. Jsem zvedavá, jak to bude s Tritanem a Claire dál. Snad se dočkám?

eraser9046
01.11.2017 5 z 5

To rozuzlení hlavní otázky, za použití kamarádky, bylo skvělé. Takhle nějak si umím představit, že by se to stalo, kdyby existovali upíři. Co se může pod*lat, se pod*lá ráz na ráz, když iž se zdá, že všechno míří na dobrou cestu. Pak už to byla jízda až do konce. Za mě palec nahoru.

LMFantasy
28.09.2017 3 z 5

Kniha nie je zlá, ale je to ako 50 odtieňov sivej bez toľkého sexu., možno to bolo tými menami :D

Kniha Snoubení tmou v seznamech