Sociální psychologie přehled
Milan Nakonečný
![Sociální psychologie Sociální psychologie](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307675/socialni-psychologie-WbV-307675.jpg?v=1470860196)
Kniha shrnuje současnou úroveň poznání v oboru sociální psychologie. Přináší řadu nových teoretických a empirických nálezů, opřených o autorovy cenné interpretace a citace světové odborné literatury. Může ji s prospěchem studovat každý, kdo se zabývá prací s lidmi nebo koho zajímají otázky mezilidských vztahů v širším smyslu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sociální psychologie. Přihlašte se a napište ho.
![hu_87 hu_87](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/246286/m_hu-87-9gX.jpg?v=1675699285)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knížka je nacucaná kvanty informací, trošku se tu zapomnělo na uchování větší přehlednosti. Ten rejstřík mě dost překvapil, narazit na až takhle krátký je docela vzácnost... Jinak se jedná o průměrnou až nadprůměrnou učebnici ze svého oboru.
![Otto von Pluto Otto von Pluto](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/21299/21299.jpg?v=1381127957)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Pan Nakonečný velmi nerad infromace kategorizuje, což lze jasně vidět na třídění kapitol v obsahu, kterých je jen několik, zato jsou ale řádně nadupány tvrdými fakty. V rámci kapitol plynule přechází z jedné látky do druhé, čímž se sice neztrácí komplexnost popisovaných psychologických jevů, zato se v tom solidně ztrácí studenti, neboť hledat určitý termín v (minimálně) 50 stránkové kapitole je někdy skutečně o nervy a rejstřík také není nikterak obsáhlý.
Kniha Sociální psychologie v seznamech
v Mé knihovně | 28x |
psychologieAutorovy další knížky
1993 | ![]() |
1999 | ![]() |
2009 | ![]() |
1994 | ![]() |
1997 | ![]() |
Knihu jsem využíval při studiu velmi často.