Sociální psychologie přehled
Jozef Výrost , Ivan Slaměník
Druhé, rozšířené vydání úspěšné publikace Sociální psychologie přináší informace o základech, vývoji i nejnovějších objevech v oboru. Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách. Kniha je určena nejen studentům psychologie, sociologie, andragogiky a ostatních humanitních oborů a odborné veřejnosti z řad psychologů a souvisejících profesí, ale i laickým čtenářům, kteří touží lépe porozumět tajům rychle se rozvíjejícího oboru.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sociální psychologie. Přihlašte se a napište ho.
Tato publikace je opravdu základem soc. psychologie, i nám na VŠ tak byla předkládána, jen bohužel pro mě je psána často zbytečně složitě, tak jsem z ní nečerpala tolikrát, kolikrát si zasloužila.
Výrost a jeho sociální psychologie je prostě klasika a klasikou zůstane. Lepší publikaci na tohle téma asi nenajdete.
Kniha Sociální psychologie v seznamech
všeobecný základ sociální psychologie
+ na konci každé kapitoly srozumitelné shrnutí, důležité pojmy k tématu a doporučená literatura k dalšímu studiu
- kniha jinak psaná zbytečně složitým jazykem