Socka s titulem přehled

Socka s titulem
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502958/bmid_socka-s-titulem-mzW-502958.png 4 7 7

Angie má konečně vytoužený titul architekta v kapse. Záhy ale zjistí, že její vztahy jsou postaveny na velmi chabých základech a nic se jí nedaří. S přítelem to skřípe, má hluboko do kapsy a vytoužená práce v renomovaném ateliéru je zatím v nedohlednu. Když se ale jeden večer upjatá Angie ocitne při tanci v náručí pohledného Javiera, připadá si jako úplně jiná žena - sebevědomá, přitažlivá a bez hranic. Ten pocit jí ale příliš dlouho nevydrží. Půjde si za svým snem, nebo ho nechá odplout?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Socka s titulem. Přihlašte se a napište ho.

Akléda_
10.10.2024 1 z 5

1,5*/5* Sama bych si tuhle knížku asi nikdy nepřečetla, ale ozvala se mi sama autorka a po dlouhé historii a čekání jsem si jí konečně přečetla. A bohužel teda tohle bude snad nejvíc negativní recenze za poslední dobu. Fakt mě to mrzí, protože hrozně nerada hatím knížky českých autorů, zvlášť ještě když jsem měla jejich text v rámci spolupráce. Ale tohle bylo fakt špatný a jsem vlastně asi ráda že to vyšlo jen jako ekniha. Omlouvám se, ale tohle, to bylo tak moc strašný. Pominu fakt, že hlavní hrdinka je totální nesympatická blbka a že je to děsně předvídatelné. Celé je to navíc napsané tak, jak to autorce zrovna vyhovovalo. Vždycky víte co se stane, protože to je přesně to, co by se hlavní hrdince zrovna nejvíc hodilo. I když vše nejde podle plánu tak jde vše podle scénáře a vy přesně víte jak je to nalajnované a to mě děsně štvalo. Nedá se ani říct že bych to nazvala přímo předvídatelností, i když tu jsem tam cítila taky. Tohle prostě bylo jak kdybyste četli scénář, nebo knihu, kde víte že vás nemůže nikdy nic překvapit, protože to co se vždycky stane je vždycky to co se nejvíce hodí zrovna do děje. Celé to v sobě navíc mělo extrémní počet chyb a to takových, kterých si všimne každý. Bilo mě to do očí a kolikrát jsem u toho fakt až omdlívala bolestí. Ještě k tomu to na mě celé působilo extrémně cringe, jakože to fakt až bolelo číst. Přišla jsem si, jak kdybych vyhrabala svoje knihy které jsem psala ve dvanácti a četla to. Vlastně stejně tak na mě působila i Socka. Jako kdyby to napsal někdo náctiletý na Wattpadu. Bohužel, tohle bylo fakt silné zklamání, všechen potenciál byl totálně zabit a já to protrpěla. Mrzí mě to, ale ve výsledku jsem ráda jen za to, že to bylo krátké a docela dobře se to četlo. Jinak ale fakt ne, ani jako odpočinek si nemyslím že by vás to uspokojilo. I na to mi to přišlo moc nekvalitní.

Kniha Socka s titulem v seznamech

Autorovy knížky

2022  74%Socka s titulem