Solanin 1 přehled

Solanin 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481867/bmid_solanin-1-2sb-481867.png 4 53 53

Solanin série

1. díl >

Příběh o touze najít vlastní cestu. Když Meiko s partnerem a většinou přátel ukončila univerzitu, nebyla zdaleka připravena na vstup do společnosti. Jsou shrbená záda v bledé záři monitoru její jedinou budoucností? Stává se člověk dospělým, teprve když položí sny na oltář korporátní politiky? Meiko a její blízcí se nadechnou k poslednímu výkřiku svobody: natočení nahrávky, jež má jejich kapele otevřít dveře do velkého světa hudby. Dokážou to zvládnout i přes velké životní ztráty?... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

ソラニン, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Solanin 1. Přihlašte se a napište ho.

Bettybook
06.07.2023 3 z 5

Inio Asano je velký umělec a já už chtěla od něj něco zkusit. Solanin se mi zdál jako skvělá volba. Ale bohužel, docela mě to zklamalo. Možná to má skrytý význam a já to v tom neviděla, je to dost možné. Ale jak říkám, docela mě to zklamalo, uvidím jak to bude s druhým dílem.

Kate18
06.03.2023 5 z 5

Solanin ze začátku působil jako takový příjemný příběh o životě a hledání sebe sama v dospělosti. Člověk se v něm snadno najde. Příběh ma opravdu nečekaný konec.

Aykiru
05.03.2022 4 z 5

Solanin je překvapivě dospělá manga o tom jaké to je dorůstat do světa dospělých a postupně zjišťovat, že žádné velké dobrodružství už na vás velmi pravděpodobně nečeká a práce, kterou jste měli dělat jen dočasně, se nevyhnutelně stává náplní vašeho života. A tiše vyčkávat na velkou příležitost se nedá přece jen věčně.
Nuda, šeď a otupělost každodenní rutiny se vám pomalu dostává pod kůži a nutí vás se ptát, jestli je tohle opravdu všechno, co vás v životě čeká.
Solanin je jednoduše řečeno chytrá, něžná, filozofická a trošku depresivní záležitost pro lidi, kteří stejně jako já ještě pořádně nedorostli „dospěláckému světu“ a potřebují si sami v sobě ujasnit, co od života vlastně chtějí a kolik jsou pro své sny a splněná přání ochotni obětovat.

Knižní novinky (3. týden)

16.01.2022

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021

Kniha Solanin 1 v seznamech