Solo Leveling 1 přehled

Solo Leveling 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535471/bmid_solo-leveling-solo-leveling-1.jpg 4 48 48

Solo Leveling série

1. díl >

Činu Song, lovec třídy E, proslulý jako „Nejslabší zbraň lidstva“, přispívá k nájezdům do dungeonů obvykle jenom tím, že se snaží nenechat se zabít. Bohužel nic jiného pořádně neumí, a tak s ohledem na matčiny účty za nemocnici a sestřino školné nemá jinou možnost než nadále nasazovat život. Pak se však jednoho dne vše nečekaně zvrtne při nájezdu do zdánlivě neškodného dungeonu… Tato kniha je kompilací 1-12 epizody webového komiksu "Solo leveling".... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Solo Leveling 1. Přihlašte se a napište ho.

6591
21.02.2025 4.5 z 5

Solo Leveling mě okamžitě vtáhl do svého napínavého příběhu. Hlavní hrdina, Jinwoo Sung, začíná jako nejslabší lovec, ale díky jedinečné schopnosti se zlepšovat mění svůj osud. Manhwa má skvělou kresbu, která je detailní a živá. Četla se rychle, protože příběh je svižný a plný napětí. Skvělý zážitek, který doporučuji každému fanouškovi akční fantasy a RPG.

Roscata
20.02.2025 5 z 5

Vypadá to na velmi zajímavý příběh. Je to svižné a napínavé. Chvilku trvá než je objeví prvky litRPG ale když už se objeví, je jasné, že se máme na co těšit. Jsem moc zvědavá na další díly.

Surmovic
13.02.2025 5 z 5

Velice povedený příběh. Kniha vás hned vtáhne a nutně budete potřebovat další díly.

Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)

19.05.2024

Kniha Solo Leveling 1 v seznamech