Stockholm: Přísně tajné přehled

Stockholm: Přísně tajné
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335657/mid_stockholm-prisne-tajne-mYI-335657.jpg 3 51 51

Solveig Berg série

1. díl >

Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích. Odehrává se v prostředí luxusních klubů, v atmosféře upadající slávy prestižních magazínů a klade čtenářům otázku: Komu vlastně můžeme věřit, hrajeme-li hru, ve které neplatí žádná pravidla? Jeho hlavní hrdinkou je mladá novinářka Solveig Berg. Kvůli osudové chybě přišla o práci a její okolí s ní nechce mít nic společného. Prázdnota a osamělost probudí k životu temné vzpomínky a Solveig je ochotna udělat doslova cokoli, aby se vrátila zpět na výsluní. Lennie Lee vydává úspěšný pánský časopis, žije v přepychovém bytě na té správné adrese a neustále je obklopen krásnými ženami. Ale najednou se něco stane. Prodeje prudce klesají, přátelé se od něho odvrací. Situace se zdá bezvýchodná, když Lennie dostane nabídku uspořádat pro vlivného podnikatele bombastickou oslavu. Odměna je dostatečná, aby vyřešila všechny jeho problémy – pokud ovšem Lennie přežije. Když je slavná modelka a bloggerka Jennifer Leone nalezena mrtvá, cesty Solveig a Lennieho se zkříží a kolotoč nebezpečných a bizarních vražd a událostí se začíná roztáčet.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , No Limits (David Laňka)
Originální název:

Sthlm Confidential, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stockholm: Přísně tajné. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

ZuzanaZ83
23.07.2023 1 z 5

Kniha z prostředí celebrit a mafie. Námět docela fajn, ale to zpracování bylo fakt strašné. Hlavním postavám jsem nevěřila ani slovo, děj a povaha postav strašidelně nedotažené. Tohle mi fakt nesedlo. Jediné plus jsou krátké kapitoly.

BlaV.
01.12.2022

právě čtu, je to psané dost divně, dle níže psaných recenzí nevím, zda ji neodložím, uvidím - ale pokud to píše autorka prostředí, které zná, může na tom být i něco pravdy - prostě lidé nejsou vždy kladní superhrdinové - jen se sami mohou považovat z něco lepšího, když mají peníze, mejdany, drogy.... - dočetla jsem a nakonec hodnotím jako ne zas tak špatné, trochu mi to připomíná některé knihy z českého prostředí (Vekslák, Mafie po česku apod.)


maličkán
12.09.2022 4 z 5

Bála jsem se do knihy pustit, když jsem tady viděla tak slabá hodnocení, avšak mile mne překvapila. Četla se skvěle, připomíná mi knihy od Jackie Collins.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Velký knižní čtvrtek - 16. března

17.02.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stockholm: Přísně tajné v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených3x
v Knihotéce46x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit6x