Som idealista přehled
kolektiv autorů , Iveta Tomášková
Som Idealista série
Som idealista je kniha plná citátov, ktoré nie vždy hľadajú riešenie, nie vždy motivujú. Niekedy skrátka len dokonale vystihnú život a ľudí posolstvom, ktoré obsahujú. Niekedy len pomenujú to, čo sme predtým síce cítili, ale nevedeli dať do slov. Som idealista je pre ľudí, ktorí vidia, ktorí cítia, ktorí žijú. Aby k nim prišli tie správne myšlienky vždy, keď ich potrebujú počuť.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Som idealista. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je velmi útlá, popravdě jsem při koupi čekala, že citátů v ní bude daleko víc. Myslím, že autorka má především dobře zvládnutý marketing a těží z prodeje online, protože při prolistování v kamenném obchodě by mě kniha zřejmě nezaujala. Některé citáty jsou však inspirativní a pravdivé.
Dlho som jej odolávala, nakoniec som si ju prečítala. Nebanujem, keď opadlo to marketingové šialenstvo u nás, tak som si ju s radosťou prečítala a veru pár citátov ma chytilo za dušu :)
Kniha Som idealista v seznamech
Upřímně jsem nečekala, že knížečka je tak drobná, což mě trošku překvapilo. Jinak citáty se mi hodně líbí, v několika jsem se dost viděla a je to taková fajn inspirativní knížka. Akorát těch citátů by tam teda mohlo být víc, co si budem.