Souboj čarodějů (2018) | Databáze knih

Souboj čarodějů přehled

Souboj čarodějů
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388699/bmid_souboj-carodeju-2DL-388699.jpg 3 11 11

Dvanáctiletá Leny sní o dni, kdy navštíví svého dědečka, nejvyššího mága, v jeho kouzelném sídle. Nyní ten den konečně nadešel. Arcimág se rozhodl seknout s kouzlením a předat svoji moc tomu, kdo bude nejlepší. Všechna jeho vnoučata se proto sjíždějí, aby se utkala v souboji čarodějů. Vítěz zdědí dědečkův titul, zámek i jeho veškerou magickou sílu. Kdo prohraje, nebude mít nic. Leny+J4 fakt trénovala (dokáže být neviditelná celých 15 sekund!), ale bylo to asi málo. Rodina do souboje vyslala někoho jiného, a ona má smůlu. Nebo nemá? Pro výhru je totiž schopná udělat COKOLIV!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (CZ)

Wizardmatch, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Souboj čarodějů. Přihlašte se a napište ho.

Lucif
15.12.2024

No, začátek tedy odporný, nejraději bych to hned odložila, chjo, proč?!
Po pár stránkách jsem otrávená a znechucená = odkládám, je to psané takovým pro mě nepříjemným způsobem. Snažila jsem se prokousat dál, ale proč vlastně? = radši si vezmu nějakou zajímavější knihu.

Erika017
09.06.2022 4 z 5

Vtipná, jednoduchá a odpočinková kniha, která se skvěle četla. Moc se mi líbila. Nicméně si myslím, že je vhodnější pro mladší tak kolem 10 až 13 let. Doporučuji

Fiso
30.05.2022

Jednoduchý příběh, který mě moc nezaujal, asi je to tím, že jsem z toho už prostě vyrostla. :/ Mám pocit, že i přes uvedenou věkovou kategorii je kniha pro čtenáře tak 8-9 let víc bych netipovala. Opravdu souhlasím s některými, že prostě věci jako pudingový bazén či gulášová zahrada plná mátoh není nic čím by si mě kniha získala.

Kniha Souboj čarodějů v seznamech

v Mé knihovně25x