Soucitnost přehled

Soucitnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141073/soucitnost-141073.jpg 4 17 17

Rozsahem nevelká, avšak obsahem mimořádná kniha shrnuje základy učení tohoto světově proslulého myslitele, politického vůdce a laureáta Nobelovy ceny. Vyzývá nás, abychom věnovali pozornost svému vlastnímu srdci a zaměřili se na všechny a všechno kolem sebe. Autor upozorňuje na chyby v postojích a vysvětluje, jak je v zájmu lepší budoucnosti můžeme napravit. Upřímná náklonnost k druhým může stát hlubokým zdrojem štěstí nejprve na úrovni jednotlivce a posléze zasáhnout mnohem širší okruh.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soucitnost. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

venbro
18.02.2018 5 z 5

Dokonalá knížka, hezky a srozumitelně psaná. Přečetla jsem jí jedním dechem a ráda se k ní vracím. Dává mi pocit klidu :-)

Ajinka126
26.07.2017 3 z 5

Nápad je krásný. Ale je psaná velmi těžkopádně. Hlavní myšlenky nejsou podány příliš srozumitelně. Mám pocit, že samotná kniha potřebuje druhého kopilota, který by mi to přeložil do srozumitelného jazyka.


Tatsume
27.07.2016 5 z 5

Jedna z knih, o které si troufám tvrdit, že se čte velmi snadno i velmi obtížně zároveň, podle toho, z jakého úhlu pohledu na knihu nazíráte a co v ní hledáte - jestli filozofii, náboženství nebo prosté rady, jak vnést do svého života trochu štěstí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Soucitnost v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x