Lilly přehled
Hana Repová
Soukromé problémy / Súkromné problémy série
Ak nedokážeme odpúšťať, nie sme pripravení milovať...Kým Tine sa podarí ustáť manželskú krízu a spolu s manželom sa snažia nevracať do minulosti, pre Sebastiana je minulosť výzvou. Opúšťa rodičovský dom, aby sa dopátral pravdy.Denis si naďalej žije svoj voľnomyšlienkársky život a svoje súkromie si stráži.Doteraz pokojný život Lilly ale naberie nečakaný smer. Za všetko, čo sa začne v jej živote diať, môže Matteo. Príťažlivý muž, ktorý vstúpi do jej života a okamžite si získava jej sympatie. No postupne sa o ňom dozvedá skutočnosti, ktoré v nej vyvolávajú pochybnosti. Kto je vlastne Matteo, a dokáže milovať muža, ktorý nie je schopný odpustiť sám sebe?... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2020 , Meridiano-pressOriginální název:
Lilly
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lilly. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl byl rozhodně lepší než první, náramně jsem si ho užila. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, velmi čtivý děj. Líbila se mi linka Lilly a Matae, jejich chemie, hádky i vzájemně sbližování. Příběh rozhodně nabízí hlubší zamyšlení. Autorku jsem si oblíbila a škoda že jsem o ní nevěděla dříve. Doporučuji a ten konec...už to chce další díl. A abych nezapomněla obálka v českém vydání je povedená.
Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)
12.03.2023
Kniha Lilly v seznamech
2019 | Bůh pláče potichu |
2020 | Tina |
2019 | Bůh pláče potichu 2 |
2020 | Lilly |
2021 | Denis |
Druhý díl této románové série nás zavede do života Lilly, krásné letušky, která vede na první pohled úžasný a spokojený život, který by ji mohlo spoustu lidí závidět.
Jenže i spokojený člověk ve všech směrech může mít démony v hlavě. Hlava se zkrátka neptá. Takže autorka zde rozebírá téma nekontrolovatelných obav, úzkostí, zkrátka toho, co má dneska velké procento lidí. To se mi neskutečně líbilo a oceňuji to. Myslím, že pro lidi v takové situaci může být knížka dost berličkou.
Co se týká romantické linky, která bude hádám v každém díle, tak je tady velmi zajímavá. Druhá hlavní postava je originální, krásně vykreslena a rozhodně mi přirostla k srdci.
Také se v knize dozvídáme o pokračování životní cesty Tiny, hlavní hrdinky prvního dílu, což jsem neskutečně ráda, že to není jen o jednom sourozenci.
Malinkatá výtka - oproti prvnímu dílu mi chvíli trvalo se začíst. Ale žádné velké drama.
Celkově knihu doporučuji. Kdo má rád příběhy ze života o reálných problémech, tak bude spokojený. Já jsem nadšená a už se těším na další díly!!