Soulsex přehled
Eva-Maria Zurhorst
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, který vás nenaplňuje – nic z toho není důvodem k rozchodu, studu ani k pochybnostem o sobě samých. Pouze nastal čas na nový začátek! Tak jako se z každého vztahu dříve či později plíživě vytratí zamilovanost, slábne postupně i touha. A právě tehdy přichází prostor pro lásku, a to i fyzickou. „Sex může být příčinou všech vztahových problémů, nebo jejich lékem,“ říká přesvědčeně Eva Maria-Zurhorst. V této knize ukazuje, jak moc je veškerá sexuální frustrace založená především na nedorozumění a nevědomosti. K naplňujícímu milostnému životu podle ní není třeba ani supermilenců, ani sexuálních bohyň, nýbrž mužů a žen, kteří budou ochotni porozumět jemné řeči svého těla. A znovu propojit sex se srdcem. Soulsex je nový, jemný a vysoce naplňující přístup k fyzické lásce, který působí ozdravně jak na neukojitelnou sexuální touhu, tak na sexuální nechuť. Jemně a bez námahy vrátí do vašeho těla život a pomůže vám s partnerem dosáhnout zcela nových, hlubších schopností vnímání. Konečně můžete jeden druhému opět důvěřovat a s požitkem se tělesné lásce oddat. "Skrze pochopení a praktické návody pro intimní lásku se vám otevře nový svět a možná budete překvapeni, když se dozvíte, jak i ve vztahu, který jste vnitřně možná vzdali, můžete znovu prožívat vyživující lásku a vášeň." - Denisa Říha Palečková, lektorka intimity a vztahů -... celý text
Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2019 , SynergieOriginální název:
Soulsex
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soulsex. Přihlašte se a napište ho.
Krásná a otevřená kniha o sexu, kterou by si měli přečíst nejen ženy, ale i muži. Což si myslím, že může být trochu problém, protože když se na sex nebudou takto dívat oba, nemohou dosáhnout oné hloubky a spojení se srdcem, jak o tom autorka píše. A myslím, že jsou muži, které žena k přečtení takovéto literatury nikdy nedokáže přimět. Potom může třeba zažívat frustraci z toho, že sama to nedokázala svému partnerovi vysvětlit. Přesto je toto perla ve všech naučných knihách a stojí zato si ji přečíst. Kdyby se všechny páry podle ní řídily, troufám si tvrdit, že by značně ubylo rozchodů a rozvodů.
Kniha je o naší sexualitě, partnerské intimitě a hlubokých prožitků duše. Zní to zajimavě, že? A taky to zajimavé je. Je to o partnerství, které je třeba v rozkladu, nebo se k tomu blíží, či je ve vztahu odcizení. Je to pro všechny, kteří chtějí svůj vztah upevnit a zlepšit. Je to dost dobrý náhled.
Kniha je zajimavá a myslím, že velmi poučná pro zdravý vztah. Celkově je kniha napsána čtivě s pozitivní energii k tématu. Upozorňuje, že to chce velkou odvahu otevřít své srdce a být znovu zranitelný a volný.
Kniha Soulsex v seznamech
2007 | Každý svého štěstí strůjcem |
2019 | Soulsex |
2007 | Maj rád sám seba a bude jedno, koho si vezmeš |
Soulsex: sexuální revoluce těla a duše je knihou, která se zamýšlí nad propojením tělesné intimity a duševního spojení. Autorka nás nenásilně vede k uvědomění, že sexualita není jen fyzickým aktem, ale hlubokým způsobem, jak porozumět sobě i druhým na mnohem hlubší úrovni. Každá kapitola odkrývá nové vrstvy lidské intimity, přičemž je čtenář postupně vtažen do světa, kde je sexualita vnímána jako prostor pro léčení, komunikaci a růst. Schopnost autorky popisovat lidské tělo a duši s takovou citlivostí přináší pocit, že každá myšlenka rezonuje v našem vlastním nitru. Kniha nepřináší jen teoretické rady, ale je plná příběhů, které mohou inspirovat ke změně pohledu na vlastní tělesnost. Čtenář si postupně uvědomuje, že sexualita není jen o tělesném uspokojení, ale především o propojení dvou bytostí, které se mohou skrze něžnost a vědomé prožitky vzájemně obohacovat.