Špalíček výletů pro každý den jeden přehled

Špalíček výletů pro každý den jeden
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/311013/bmid_spalicek-vyletu-pro-kazdy-den-jeden-zQP-311013.jpg 5 6 6

Oblíbený Špalíček výletů 1 je již dlouhý čas beznadějně rozebrán, zatím stačily vyjít další svazky. Vám, kterým chybí první díl těchto námětů pro volný čas, je určen dotisk publikace. Obsahuje 365 tipů i s praktickými informacemi (otevírací doby, parkování, služby, akce) podle stavu v roce 2016. Svazek je „tenčí“ o tradiční bonus – vstupenky a poukázky, jejichž platnost u prvního Špalíčku již vypršela.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Špalíček výletů pro každý den jeden. Přihlašte se a napište ho.

Damato
17.07.2017 5 z 5

Suprová kniha, která nás doprovázela letošní dovolenou po vlastech českých, kdy jsme přes Domažlice , Strakonice a přítelovi neopomenutelné Hoštice a pak Hlubokou docestovali přes České Budějovice, Písek a Dobříš na Karlštejn a už máme plány na další výlety. Fakt supr knížka- vnučky si v ní během cesty listovaly a křížkovaly, kde jsme všude byli - doufám, že do jejich 15 narozeninách , kdy s námi pravděpodobně už odmítnou cestovat, to všechno stihneme projet a poznat.

Kniha Špalíček výletů pro každý den jeden v seznamech

Autoři knihy

Vladimír Soukup