Spasitel přehled

Spasitel
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501984/bmid_spasitel-TPO-501984.jpg 4 3557 3557

Harry Hole série

Chorvatský nájemný vrah, označovaný jako spasitel, míří do Osla. 6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka. O 12 let později… v Oslu panuje nejen adventní atmosféra, ale také největší mráz za posledních čtyřiadvacet let. Armáda spásy pořádá na náměstí bratří Egerových tradiční předvánoční pouliční koncerty a rozdává z velkého kotle polévku potřebným. 16. prosince v podvečer se do zvuků hudby ozve výstřel. Voják stojící u kotle s polévkou padá mrtev k zemi.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

Frelseren, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spasitel. Přihlašte se a napište ho.

petunkav
04.02.2025 4 z 5

Moje první z této série - dostala jsem jako dárek.
Detektivka - svižná, zajímavá, promyšlená.
Jen mi tam prostě "něco" nesedělo.
Ale tím netvrdím, že chyba byla na straně autora. Možná spíš moje momentální nenálada na tento žánr.
Určitě zkusím další.

BarboraSalome
02.02.2025 4 z 5

Moje šesté setkání s Harry Holem a pořád mě to těší se setkávat. Byla to tedy jízda. Opět výborné reálie a parádní zápletka.

kob
29.01.2025 4.5 z 5

Tak zamotané, že jsem chvílemi v postavách ztrácela, ale rozhodně stojí za přečtení.

Fasáda byla natřena na šedo a černo a byla nově opravená. Sen každého sprejera.

Jednu věc mají lidé ještě méně rádi než nerudného alkoholika, totiž velkého nerudného alkoholika.

Touha po droze má absolutní přednost.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Spasitel v seznamech

v Přečtených5 970x