Špeciality slovenskej kuchyne přehled
Jana Horecká
Kuchárska kniha známej autorky ponúka veľké množstvo tradičných i nových receptov na prípravu príťažlivých a jedinečných jedál a rozličných pochúťok slovenskej kuchyne nevynímajúc domáci chlieb, mliečne výrobky, zakáľačkové a iné špeciality, pokrmy z mäsa, zo zeleniny či múčne jedlá.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Špeciality slovenskej kuchyne. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
túto knihu dcéra vyhrala za 3. miesto v súťaži Vianočné Gastro....ja mám rada ľahkú kuchyňu, teda tá slovenská mi pasuje....
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Špeciality slovenskej kuchyne v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 4x |
Štítky knihy
národní jídla slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
2003 | Velká babiččina kuchařka |
1990 | Velká barevná obrazová kuchařka |
2004 | Velká kniha moučníků |
2004 | Velká kuchařka naší babičky |
1999 | Dělená strava - recepty pro zdraví, štíhlost a krásu |
dostala som od starých rodičov na Vianoce...a veru často v nej hľadám svoje obľúbené jedlá...prípadne inšpirácie na obed :) krátka, stručná, výstižná, i s omáčkou okolo textu...