Speciální pedagogika přehled

Speciální pedagogika https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75977/bmid_specialni-pedagogika-Vxo-75977.jpg 4 24 24

Publikace uvádí čtenáře do vědního oboru speciální pedagogika, a to zejména do důležitých okruhů problémů, které jsou jejím předmětem. Jsou zde proto diskutována nejprve základní teoretická východiska, akcentující stávající trendy speciální pedagogiky, a dále jsou pak rozebírány vybrané základní problémy speciálně pedagogické praxe. Knížka je určena širšímu okruhu čtenářů. Využije ji každý, kdo potřebuje získat základní přehled o speciální pedagogice jako vědním oboru. Text je připraven pro posluchače učitelských i neučitelských oborů na vysokých školách. Je sestaven tak, aby mohl být využit i pedagogickými pracovníky specializovaných institucí, poraden, ústavů, apod., kteří se na výchově a vzdělávání již podílejí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Speciální pedagogika. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Kabuky
30.06.2023 5 z 5

Výborná kniha nejen pro studenty učitelství, ale i pro odborníky z praxe.

Venda32
03.02.2020 5 z 5

Kniha nejen pro studenty pedagogické fakulty. Díky srozumitelně napsanému textu jí může využít kdokoliv, koho daná problematika zajímá.


Míjuš
20.12.2018 5 z 5

U většiny odborných knih je těžké člověka zaujmout, nicméně tato kniha je velice čtivá od začátku až do konce. Autoři veškeré kapitoly stručně popisují a poskytují náhled do problematiky speciální pedagogiky. Pro začínající studenty pedagogických oborů, vyučující, případně pro laiky zajímající se o pedagogiku knihu rozhodně doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Speciální pedagogika v seznamech

v Přečtených39x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x