Šperky Tessy Kentovej přehled

Šperky Tessy Kentovej
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/148638/sperky-tessy-kentovej-148638.jpg 4 19 19

Matka, ktorá pre kariéru zatají vlastné dieťa, sa rozhodne obetovať všetko, len aby získala späť svoju dcéru. Na pozadí atraktívneho sveta filmového biznisu a práce svetoznámych aukčných siení obchodujúcich s perlami či briliantmi je román Šperky Tessy Kentovej v prvom rade románom o veľkých láskach. Autorka Judith Krantzová v ňom majstrovsky načrtla dilemu tých najhlbších emócií vo vzťahoch medzi matkou a dcérou, medzi ženou a mužom. Čitateľov si kniha podmaní svojím dramatickým príbehom rovnako ako citovou hĺbkou, čo sa pri románoch jednej z najčítanejších súčasných amerických spisovateliek stalo už pravidlom.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Remedium

The Jewels of Tessa Kent, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šperky Tessy Kentovej. Přihlašte se a napište ho.

pegasek
03.10.2024 5 z 5

Z této knihy mám hodně smíšené pocity ,příběh se mi líbil a vede hodně k zamyšlení -clovek by měl hodně zvažovat každý svůj krok ,protože každé špatne rozhodnutí může mít silný dopad na lidi kolem nás..

Han-nah
01.12.2020 4 z 5

Hezký román, který vystihuje život v přepychu.
Moje babička by k této knize řekla jen toto:
- Peníze a bohatství ti nenahradí lásku, ta se dává srdcem.
- Uč se z vlastních chyb, aby jsi předešla těm dalším.

georginaa
28.10.2020 4 z 5

Někdy nesprávný krok v mládí Vás přinutí se zamyslet, zda to nešlo udělat nějak jinak. Bohužel je ale pozdě na takové přehodnocování. Pouze je možné z těchto chyb se poučit. Někdy to opravdu není lehké, ale život není nikdy lehký. Trochu dojemný příběh, ale četlo se to dobře.

Kniha Šperky Tessy Kentovej v seznamech

Judith Krantz