Spící město přehled

Spící město
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141803/bmid_spici-mesto-v14-141803.png 3 184 184

Spící město série

Vydejte se na dobrodružnou cestu do světa, kde všichni rodiče spí a kde začíná nemilosrdný boj o přežití dětí ve světě ostatních dospělých...

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spící město. Přihlašte se a napište ho.

Al1s
29.12.2024 2 z 5

(SPOILER) Už od začátku mě kniha nebavila, do čtení jsem se musela nutit a když jsem se konečně dokousala konce, tak jsem stejně nezjistila, proč rodiče spali a zničehonic se pak probudili. Dobrodružství starších sourozenců při hledání jejich brášky bylo úplně zbytečné, když se pak stejně vrátili domů, kam se později dostal i Samuel. To mohli rovnou celou dobu čekat doma, protože celé to jejich dobrodružství Samovi nijak nepomohlo.
Celkem jsem dost zmatená, proč je kniha i pro teenagery a dospělé. To, jak je kniha napsaná a některé úryvky tomu vůbec nepřisvědčují. Např. když se sestry hádaly se Samem, kdo se počůrává a kdo ne. Nebo když autor popisoval, jak si Sam při hře prdl a reakci jeho kamarádů.

Joekniha
27.12.2024 2 z 5

Rychlý rozjezd, ale strmý pád. Bohužel se za mě kniha dost táhla a postupně mě přestávala bavit. Ano pro mladší děti celkem slušné čtivo. Bohužel za mě spíše propadák. I přesto, ale doporučuji přečíst než se dívat na film. Udělal sem obojí a filmu lituji.

marketa3815
06.07.2024 5 z 5

Knížku četla naše devítiletá dcera, hodnotí ji jako moc dobrou, dobrodružnou.

Knižní novinky (31. týden)

01.08.2021

Knižní novinky (16. týden)

14.04.2019

Kniha Spící město v seznamech