Leden přehled
Gabrielle Lord
Spiknutí 365 série
1. díl >
1 hrdina + 1 rok = 365 dní akce a napětí 12 knih = 12 měsíců Callum Ormond dostal varování. Má 365 dní, aby si zachránil život!Odpočet začal a čas běží… Calův klidný život končí v okamžiku, kdy začíná smrtící odpočet. Stává se z něj kořist. Lovený uprchlík, který udělá cokoli, aby přežil. Podaří se mu získat záhadné kresby, které mu odkázal jeho otec? Dokáže vyvrátit obvinění, že napadl členy vlastní rodiny? Dostane se ze zajetí brutálních zločinců? Podaří se mu přežít? Čas běží. Každá vteřina může být ta poslední.... celý text
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 2010 , Fragment (ČR)Originální název:
January, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Leden. Přihlašte se a napište ho.
Na dovolené jsem narazila na výprodej knih v knihovně - středisková knihovna v Třeboni rušila některé pobočky a prodávala vyřazené knihy za směšnou cenu 20 Kč/kus. Nezaváhala jsem a podle prvního dílu této série soudím, že by se mohl náctiletým docela zamlouvat.
Zajímavé téma, rychlý postup děje, větší mezery mezi řádky, napínavý příběh. Tak teď jen jestli jsem se ve svém odhadu nemýlila . . .
"Můj otec byl fotoreportér. V Irsku shromažďoval informace pro dokument o Australanech s irskými kořeny. Prováděl výzkum, dělal rozhovory s lidmi, zúčastnil se velké konference a zřejmě narazil na něco ohromného."
P.S. Myslím, že tohle asi není náplň práce fotoreportéra, takže to beru s rezervou.
Příjemná blbinka k ukrácení přebytku času? Napínavé jistě. Pro děcka co nechtějí číst? Jo! Dalo se. Přála bych si, aby mě to chytlo, ale nestalo se. Ale nechce se mi vymýšlet složitosti do posledního bodu výzvy :o)
Díky Jani za inspiraci ❤️
Kniha Leden v seznamech
boj o přežití útěk pro mládež pro dospívající mládež (young adult) dobrodružné romány
V dobách kdy jsem byla cílovou skupinou této knihy jsem si celou sérii moc užila. Oddechové čtení, které mě moc bavilo. Doporučila bych sérii hlavně mladším čtenářům, kterým se moc číst nechce. Knihy nejsou dlouhé, ale pokud by to někoho přeci jen chytlo, má mraky dalších knih, které jsou stejně laděné.