Nesmrteľní ochrancovia přehled

Nesmrteľní ochrancovia
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/350348/bmid_nesmrtelni-ochrancovia-zPe-350348.jpg 4 54 54

Obľúbená fantasy séria pokračuje druhým radom s názvom Spirit Animals: Súmrak strážcov Nesmrteľní ochrancovia Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patria medzi hŕstku vyvolených , ktorým sa podarilo privolať legendárne zvieratá – Veľkých strážcov, ktorí sa znovuzrodili, aby zachránili svet. Terza sa v rôznych kútoch Erdasu začali objavovať ďalšie spojenia medzi deťmi a spirituálnymi zvieratami. Zároveň sa však začala prebúdzať temnota. Má moc pretrhnúť puto so spirituálnym zvieraťom a rozpútava boj, ktorý sa šíri po celom svete...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Immortal Guardians , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nesmrteľní ochrancovia. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Carmela9
10.02.2023

Tahle knížka se mi moc líbí klidně bych si ji přečetla znovu. Moje oblíbená postava je Abeke. Mně se nejvíc líbil ten začátek protože i ten začátek je zajímavý. Mám ráda knížky dobrodružné a bojové kde jsou zvířata ,strašně moc se toho dělo. Doporučuji.

TaLu
04.08.2021 5 z 5

(SPOILER) První díl nové série se známými hrdiny. O kousek dál v čase se ochránci snaží vzpamatovat z ran, které utržili. Ještě zdaleka nejsou jejich noční sny bez temných chvil a na obzoru se opět zatáhlo. Jednomu z nepřátel se podařilo nějakou nevysvětlitelnou silou zotročit Velké strážce, kteří se znovu objevili na světě. Jsou zpřetrhána i jejich pouta s člověkem, kterému měli být spirituálním zvířetem. Jak je to možné ? Odpovědi se snaží nalézt čtveřice známých hrdinů na zemi a doslova i v podzemí. Krásně popsaný nový podzemní svět, který vzápětí hyne. Přijde mi, že autoři výrazně přitvrdí. Přátelé jsou starší, vydrží opravdu více? Hlavně Conor je bezprostředně ohrožen neznámým parazitem, který se zmocňuje jeho těla kousek po kousku. A pouta se spirituálními zvířaty se narušují stále více. Pořádná dávka zápletek a dobrodružství. Hlavně že další díl už na mě čeká. Doporučuji ! Všem dobrodruhům s mladým srdcem.


vojta888
02.01.2021 4 z 5

Skvělá kniha

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nesmrteľní ochrancovia v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených70x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených13x
v Knihotéce62x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit12x